kirjoitanpa nyt kun kukaan ei ole aikoihin sitä tehnyt ja olen luultavasti meistä ainoa jolla on siihen aikaa. kaikki muut sistersit harjoittelevat kiivasti sm-kisoja varten, mukaanlukien pieni sister longhair. (kuulostaa btw ihan joltain nunnan nimeltä. sister maria theresa and sister theresa maria and sister longhair.) joo. eli siis harjoittelevat 24/7 jokatapauksessa. i'm not good enough to do that!! surullista. ei oikeastaan. koska minusta tulee loistava muusikko tai kirjailija tai tai tai tai tai.. tai vaikka siivooja tai siwan kassa. oikeastaan olen sitä mieltä ettei kenenkään tarvitse olla mitään erikoista tai omata erityslaatuisia kykyjä ollakseni erityinen. jokaisen ihmisen tulisi kuulla olevansa tärkeä ja ainutlaatuinen ilman huikeita muusikon tai tanssijan tai näyttelijän lahjoja ja kummallisia temppuja. tietysti haaveilen suurilla sanoilla kirjoitetuista artikkeleista ja ylistyksistä siitä kuinka lyriikkani ja upeat melodiani ovat jotain ennenkuulumatonta tai esikoiskirjastani tehtiin 50. painos ja kuinka sen oivaltavat lauseet käyvät suoraan lukijan sydämeen. mutta loppujen lopuksi kaikki se kohdistuisi johonkin osaamiseni, ei minuun itseeni. mieluummin kuulisin olevani mukava persoona ja rakastettava ihminen kuin joku joka nyt vain sattuu olemaan lahjakas, persoonasta viis.

ja nyt kun tämä meni taas paatokselliseksi jorinaksi, voisin kertoa loppukevennykseksi hieman vaihderikkaasta viikostani.

kävin kampaajalla, joka leikkasi minulle ehkä hieman dorkan kampauksen (tosin otsatukaltaan kivan). yritin valokuvata jotain järkevää uudella kamerallani (enimmäkseen itseäni). luin kaksi uutta kirjaa ja yhden novellikokoelman, joista yksi nousi heti ehdottomasti lempikirjakseni. (inka nousiaisen "arvaa ketä ajattelen", lukekaa se ihmiset!). ostin uudet kengät kirpputorilta. (hienot punaiset, omistin samanlaiset lapsena!) ostin soijamaitoa tarkoituksena testata sen makua ja toimivuuutta ruuanlaitossa (liittyy aikomukseeni pyrkiä olemaan vegetaristin sijaan vegaani). katsoin jälleen uuden elokuvan ("stick it", pidin kovasti pääosan esittäjästä ja elokuvan sarkasmista). kävin katsomassa asuntoa (oksettava keittiö ja ei mitään mahdollisuuksia saada pianoa raahattua sinne. so i think i'm going to forget it). olen käynyt uskollisesti ja reippaasti kaikissa tanssiharjoituksissa (sain spagaatin molemille puolille!). kävin istumassa baarissa muutaman tunnin ajan (moneen kuukauteen!). totesin samalla reissulla kaikki tämän kaupungin miehet samanlaisiksi (toistensa kopioita vaatteinensa ja hiuksinensa ja juttuinensa. rehellisesti, ketä kiinnostaa?!). löysin suomalaisen nettikaupan josta on mahdollista tilata 3 tegan and sara-levyä (olen metsästänyt niitä pitkään. tilaan heti kun saan rahaa!) olen nukkunut huonosti ja kärsinyt päänsärystä (normaalia jokapäivästä elämääni). kävin teatterissa katsomassa sister3 esitystä (jo toisen kerran, tykkäsin entistä enemmän. go sister, you're gonna be a star! tosin rakastan siuta vaikka oisit se luokanopettajakin). suunnittelin synttäriyllätystä samaiselle sisterille kakkosen kanssa (siitä tulee mahtava jos se onnistuu, kerrotaan siitä neloselle tänään niin se saa osallistua).

siinäpä oli luultavasti viikon tärkeimmät aktiviteettini ja tapahtumani. kuka väittää että työttömänä on tylsää?! nyt menen suihkuun ja paneudun sen jälkeen johonkin viisaaseen ja maailmaaparantavaan asiaan. (luultavasti itseeni, ah ihana narsismi!)  

ps. lupaan että seuraavan kerran kirjoitan lyhyesti ja fiksusti (tuskin, mutta aina voi yrittää..)